Minőségirányítás

Minőségirányítás

Minőségirányítás – ISO 9001:2015

Napjainkban már nem kérdéses, hogy egy vállalkozás iránti bizalom sokkal nagyobb, ha rendelkezik a cég auditált minőségirányítási rendszerrel, leggyakrabban ISO 9001-es tanúsítvánnyal. Ennek a bizalomnak az alapja, hogy ezeknél a cégeknél sokkal nagyobb a rend, jobb a munka hatékonysága, színvonalasabb a vevők kiszolgálása, az előállított termékek minősége jobb.

Vállalatunk politikájának szerves része minőségpolitikánk. Ennek alapja a minőségirányítási rendszer, amely a nemzetközi szabványok előírásai szerint épül fel és rendszeres ellenőrzés alatt, tanúsítással működik. A vállalati célok, feladatok és a szervezet harmóniáját a felső vezetés biztosítja. A munkafolyamatok elemzésével, a folyamatok rendszerének vizsgálatával, a tények mérlegelésén alapuló döntéshozatallal munkánk hatásosságát folyamatosan tökéletesítjük.

Minőségpolitikánk minden munkatársunkra kötelezően vonatkozik. Dolgozóink munka közben folyamatosan ellenőrzik a gyártásban lévő termékek lényeges paramétereit. Mindennapos munkánkban felelősséggel, a folyamatos tökéletesítés lehetőségeit kutatva, kihasználva biztosítjuk azt, hogy termékeinket a kívánt minőségben állítsuk elő. A minőségcélok eléréséhez munkatársaink képzettségét célirányos oktatással folyamatosan növeljük.

A Concordia Kft. minőségirányítási rendszere az
ISO9001:2015
szabvány szerint működik.

ISO9001 Certificate