300 terhelési ciklussal (nyitás-zárással) terhelt húzózárak keresztirányú szakítószilárdsága nem kevesebb, mint a fárasztás nélkül előírt érték 90%-a.
Színtartósség (1)
Színtartósság fénnyel szemben (fokozat)
7
MSZ 2102-2
Színtartósság 60 °C-os mosással szemben (fokozat)
5/5/5
MSZ EN 20105 CO 3
Színtartósság vegytisztítással szemben (fokozat)
5/5
MSZ 2104-1
Színtartósság lúgos / savas izzadsággal szemben (fokozat)
5/5/5
MSZ 2105-4
Színtartósság száraz / nedves dörzsöléssel szemben (fokozat)
5/4-5
MSZ 2111-1
(1) Az előírások a következő szabványok alapján készültek: MSZ 8813/1, MSZ8813/2, DIN 3417, DIN 3418, DIN 3419-1 A vizsgálatokat saját laboratóriumunkban végezzük. Az ellenőrző méréseket az ÉMI-TÜV SÜD Kft.-nél (KERMI) végeztetjük.
(2) A színtartóssági vizsgálatok a ÉMI-TÜV SÜD Kft.-nél (KERMI) akkreditált vizsgáló laboratóriumában készülnek.
Humánökológiai információk
A gyártás során felhasznált textilipari alapanyagok (poliészter fonalak) és a textilszalag kikészítése és színezése során felhasznált segédanyagok és színezékek teljesítik az Oeko-Tex Standard 100 szabvány II. termékcsoportra vonatkozó előírásait. A réz és az antik-réz alapanyagú fém cipzárak humánökológiai szempontból a rendeltetésszerű felhasználás során nem jelentenek kockázatot. Az alpakka alapanyagú fém cipzárak illetve a nikkel galvánbevonattal ellátott nyitók és végszemek a nikkel tartalom miatt – közvetlenül bőrrel érintkező felhasználás során – humánökológiai kockázatot jelenthetnek.
Mielőtt egy terméknek a sorozatgyártásához felhasznál egy cipzárt vagy más kelléket, azt ajánljuk, egy
mintadarabon végezzen próbát. Ezáltal meggyőződhet arról, hogy az adott felhasználás esetében melyik
cipzártípus, illetve kellék felel meg legjobban a végső fogyasztói elvárásoknak.
Kérdés vagy probléma esetén szívesen adunk szaktanácsot. Tel: +36-1-309-0530
Nem megfelelő felhasználás esetén a Concordia Kft. nem tud felelősséget vállalni termékeinek megfelelő
működésére.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom